Redőnyök

ujikon
Hétvégén is rendelkezésre állUNK
work
Ingyenes helyszini felmérés
ora
1 órás válaszadási idő

Műanyag redőnyök

A redőny típusok közül talán ez a legnépszerűbb. Előnyös áron, bármilyen színben kapható.

A nyílászáró tetején, kívül, egy lindab lemezből készült tok található, mely védőfóliával van ellátva az esetleges sérülések megelőzése céljából.

A különféle méretekben kapható lefutósín zajcsökkentő gumival vannak ellátva.

A lefutók fehér vagy barna színűek lehetnek, és természetesen a hozzá tartozó gurtni is választható akár fehér, akár barna színben. A gurtni belülre a nyílászárón keresztül egy furaton, valamint egy úgynevezett műanyag görgős kivezetőn keresztül kerül bevezetésre.

Redőnyök felszerelése és javítása gyorsan, precízen!

Alumínium redőnyök

Az alumínium redőny minden szempontból a lehető legjobb választás! Ennek a redőny típusnak minden alkotóeleme alumíniumból készül, így rendkívül tartós, és a hibalehetőségek teljességgel ki vannak zárva. Emellett rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal büszkélkedhet, mivel a lécek hőszigetelt habbal vannak töltve.

Működését tekintve lehet akár kézi, akár motoros mozgatású. Alapáron fehér és barna színekben elérhető, de felár esetén egyéb színek is szóba jöhetnek. Az alumínium redőny esetén lécek elcsúszását az alliterek akadályozzák meg, ezáltal is minimalizálva a hibalehetőségeket.

Az alumínium redőnylécek az acéltengelyhez T alakú fémkapoccsal illeszkednek, így növelve a redőny stabilitását. Az alumínium redőny lefutója minden esetben 22×53 mm-es alumínium profil, a szúnyoghálóval kombinált típusnál pedig 40×53 mm-es. A redőnylefutó gumival, míg a szúnyogháló kefebetéttel van ellátva.

ALUMÍNIUM REDŐNYEINK KÜLSŐ-, ILLETVE BELSŐ TOKOS KIVITELBEN IS RENDELHETŐK!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljes körű redőny javítás, felszerelés !

Vakolható tokos redőny

A vakolható tokos redőny helyét már az építkezés során szükséges kialakítani. Kiváló választás lehet, mivel a vakolás miatt kívülről semmi sem látható a redőnytokból. A külső tokos redőnnyel összehasonlítva a vakolható tokos redőny további előnye, hogy semmit sem takar el a nyílászáró felső részéből, így jelentősen több fény juthat be a otthonunkba. A nyílászáró magasságára már a tervezésnél is fontos odafigyelni, mivel találnia kell a vakolható tokhoz.

SZÚNYOGHÁLÓVAL KOMBINÁLT REDŐNY

A szúnyoghálóval kombinált redőny rendkívül jó minőségű anyagokból készített termék, amely amellett hogy esztétikus, nagyon hasznos is, mivel egy redőnydobozba van beépítve a redőny és a föl-le húzható szúnyogháló is. A redőny és a szúnyogháló külön-külön mozgatható, mivel saját lefutósínben helyezkedek el.

A redőnyt gurtni segítségével, míg a szúnyoghálót egy fogantyú segítségével mozgatjuk a lefutósínekben. A szúnyogháló kefés lefutó sínjeinek köszönhetően a rovarok a szúnyogháló egyik részén sem tudnak bejutni otthonunkba. Ez a megoldás az osztott nyílászárók esetén is tökéletesen működtethető. A szúnyogháló kiváló minőségű üvegszálas felhúzott állapotban és működtetés közben is folyamatosan feszes marad.

RÓLUNK MONDTÁK

Gyönyörű, precíz, hibátlan munkát végeztek, fogadja hálás köszönetemet ezért.

Nagy Zsuzsa

Nagy Zsuzsa

Profi szakemberek! Szeretem, ha valaki nem csak mondja, hanem tudja is mit csinál!

Nagy Géza

Nagy Géza

Megrendelés után egy héttel, a rovarhálókat felszerelték, kiváló minőségben.

Horvát Julianna

Horvát Julianna

Redőnyre van szüksége?

Hívjon most, vagy töltse ki űrlapunkat!

1 órás válaszadási idő
Akár hétvégén is rendelkezésre állunk
Ingyenes helyszini felmérés