ROLETTA

ujikon
Hétvégén is rendelkezésre állUNK
work
Ingyenes helyszini felmérés
ora
1 órás válaszadási idő

ROLETTA

STÍLUSOS ÁRNYÉKOLÁS
A roletta az egyik legnépszerűbb belső árnyékoló. Szín és minta tekintetében széles választékban kapható, azért nem csak dekoratív, de a helyiség stílusához is passzoltatható. A roletta a hagyományos és modern lakások, gyerekszobák, irodák, kórházak, iskolák egyik legelterjedtebb berendezési tárgya. Színvilága a szalagfüggöny színéhez találtatható, így a belső terek kialakítása egységességet tükröz. A leghatékonyabb hő visszaverő hatással a “thermo” változat rendelkezik.

SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS
Működtetésük rugóval vagy gyöngylánccal történik, de akár motorral is működtethető. A motorizált változat az Elero és a Somfy berendezésekkel kombinálható. Fém- és műanyagkonzoljaival a roletta akár ajtókra, akár ablakokra is rögzíthető. Ferde tetőtéri nyílásoknál az alsó feszítőrúd teljesen lehúzott állapotban is tartható, de az árnyékolt felület akár – több pár akasztó felszerelésével – változtatható megoldást is adhat. Tokozott rolettával azonban akár a teljes sötétítés is elérhető.

SZÉLES TEXTILVÁLASZTÉK
Az általunk forgalmazott roletták szerkezete alumínium elemekből, valamint változatos színű és minőségű textíliából tevődik össze. Közel 50 különböző szín és minta választható az egyszerűbb színektől a legizgalmasabb színeken át akár az egyedi, trópusi fából készült kivitelig, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Roletta szerelés gyorsan, precízen!

TERMÉKEK

Redőnyök, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, reluxák, roletták, zsaluziák, napellenzők, ablakpárkányok, harmonika ajtók széles választéka

RÓLUNK MONDTÁK

Gyönyörű, precíz, hibátlan munkát végeztek, fogadja hálás köszönetemet ezért.

Nagy Zsuzsa

Nagy Zsuzsa

Profi szakemberek! Szeretem, ha valaki nem csak mondja, hanem tudja is mit csinál!

Nagy Géza

Nagy Géza

Megrendelés után egy héttel, a rovarhálókat felszerelték, kiváló minőségben.

Horvát Julianna

Horvát Julianna

Rolettát szeretne?

Hívjon most, vagy töltse ki űrlapunkat!

1 órás válaszadási idő
Akár hétvégén is rendelkezésre állunk
Ingyenes helyszini felmérés